Proslava male mature

Ono što obeležava jedan životni period i prelazak u svet malo starijih, ali opet mladih ljudi, svakako jeste završetak osnovne škole. Sigurno je tokom trajanja školovanja bilo i dobrih i lepih, kao i onih manje lepih stvari, ali kada dođe kraj osnovne škole – nekako se svi ružni trenuci zaborave, a dani pretvore u željno iščekivanje i planiranje proslave male mature. Ovaj događaj je nešto po čemu ćete pamtiti i zauvek sačuvati sećanje na detinjstvo, pa zato i ne čudi da je, kada je u pitanju mala matura, priprema za ovaj svečani događaj jedan od najvažnijih u našem životu. Da ne bi bilo poteškoća u pronalaženju idealne haljine za malu maturu, izdvajamo za vas nekoliko fantastičnih modela iz naše nove kolekcije!

Proslava male mature je jedan od najvažnijih događaja u životima tinejdžera, a kada se tome doda i polaganje male mature, upis srednje škole i prelazak u adolescentsko doba, nema sumnje da je mala matura prekretnica u našem životu i početak jednog novog razdoblja. Svima je važno kako će izgledati na taj zvanični dan završetka osnovne škole i dodele svedočanstava, zato i nije čudno što se za proslavu male mature pripremamo mesecima unazad... Kako se bliži ovaj dan, sve je veća frka i panika, i to ne samo zbog polaganja testova, već i zbog pronalaženja savršene haljine za malu maturu.

Mladim damama je posebno važno kako će izgledati kada izađu na školsku „pistu“ i predstave se svima, te je osim haljine za malu maturu važna i obuća, frizura, šminka, kao i izbor pratioca. To najbolje znaju sve one damice koji su skoro bile u ulozi maturantkinje ili se sada pripremaju za taj događaj... Zato je maturska haljina prva na vašoj „check listi“!

Međutim, ako vi koji sada čitate ovaj tekst niste u ovoj ulozi, verovatno pripremate svoje dete za ovaj važan događaj, a sigurni smo da se prisećate perioda svoje osnovne škole i proslave male mature. Iako je proslava male mature nekada i sada po mnogo čemu različita, jedno je isto – to je dan koji svi jedva čekamo i rado ga se sećamo! Zato, pomozite svojoj ćerki da sa lakoćom pronađe idealnu matursku haljinu, a mi ćemo u tome pomoći vama!

U našoj novoj kolekciji nalaze se različiti modeli od kojih pojedini čine i ekskluzivne haljine, pa pogledajte koje smo to kreacije posebno izdvojili za ovu specijalnu priliku. S obzirom da su u pitanju mlade dame, i haljina za maturu treba da bude mladalačka odnosno u skladu sa godinama, te su kratke haljine naš prvenstveni izbor kada su u pitanju proslave male mature!

# Barelina haljine prekrivene 3D cvetićima učiniće da svaka dama zablista na svojoj proslavi i ostavi savršen utisak na sve prisutne. Najbolje će pristajati damicama koje su romantične i obožavaju cveće, a dodatno odaberite vašu omiljenu boju – nežna lila, vatrena crvena, razigrana žuta ili prefinjena teget plava nijansa!


# Ako uz cvetne motive volite i til, predlažemo vam haljine skrojene poput balerina čiji je dekolte srcolikog oblika, a uz dodatak prozirnih detalja na dekolteu i leđima bićete zavodljive i potpuno neodoljive. Jedna od dostupnih boja je nežna svetlo plava nijansa.


# Naizgled jednostavna, ali tako posebna i efektna, kratka bela korset haljina čiji je gornji deo od satena, a donji od čipke, napravljena je tako da je mogu nositi sve dame u svakoj posebnoj prilici, a proslava male mature je samo jedan od događaja koji zaslužuje odabir ovakve svečane haljine. Budite poput pravih dama od stila i pokažite svoj istančan i sofisticiran modni ukus.


# Mlade dame koje su sanjarke, obožavaće srebrni zvezdasti dezen na balerina haljinama. Ove modele krasi til koji čini i višeslojnu postavu i deo preko haljine, a prozirni detalj na dekolteu i leđa koja su delimično otvorena pretvoriće vas bar na tren u pravu princezu! Odaberite puder roze, svetlo plavu ili belu nijansu i sijajte poput najsjajnije zvezde.


Ako vam treba bilo kakav savet oko odabira idealne svečane haljine za bilo koju proslavu ili posebnu priliku, tu je naše ljubazno osoblje da vam izađe u susret i pomogne pri odluci. Čekamo vas na tri lokacije u Beogradu, pa svratite do naših Butik 13 prodavnica i odaberite svoju savršenu matursku haljinu!

Autot teksta: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2024 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory