Vreme je za proslavu velike mature

Ono što svi srednjoškolci željno iščekuju kada dođe kraj škole jeste proslava velike mature. Ovo je veoma važan događaj u očima svakog srednjoškolca (pa i njihovih najbližih), a za tu posebnu priliku maturanti se pripremaju mesecima unazad. Pod ovim mislimo kako na učenje za polaganje velike mature, tako i na pronalazak svečanog odela odnosno u slučaju mladih dama - svečane haljine za maturu. Pogledajte kakve smo sve maturske haljine pripremili za vas ako ćete se uskoro naći u ulozi maturantkinje!

Na kraju svakog poglavlja života sledi novo iskustvo sa kojim dolaze i nove uloge i izazovi. Vrtić, pa osnovna, a zatim srednja škola nakon koje neko ode na studije, neko se zaposli, potom slede venčanja, rođenje deteta, krštenja, rođendani i razni drugi važni događaji. Ono što predstoji svakom novom životnom razdoblju jeste svečana proslava kojom se zvanično obeležava završetak jednog i početak drugog poglavlja, a svaka od njih postaje nam uspomena koju ćemo dugo pamtiti. Tako je bilo kada smo završavali osnovnu školu, a sada je na red došla proslava velike mature! Ovaj događaj jedan je od neponovljivih koji ćete sigurno dugo pamtiti i prepričavati i zato je tako poseban za sve maturante.

A svaka posebna i glamurozna prilika zahteva i posebne ekskluzivne haljine, zar ne? Upravo je proslava mature savršen razlog i izgovor da isprobate gomilu haljina za veliku maturu, te odaberete onu u kojoj ćete blistati cele večeri. Osim što maturske haljine izgledaju božanstveno i daju vam neophodnu dozu elegancije i prefinjenosti, morate imati na umu da ćete u njoj biti duže vremena, te haljina za veliku maturu treba da vam pruži fantastičan osećaj u svakom smislu, kao i da zadovolji potrebe vašeg modnog ukusa i stila.

Osim idealne svečane haljine za maturu, proslava velike mature zahteva i odabir elegantne obuće, kao i šminkanje i svečanu frizuru. Možda vam se sve čini kao nemoguća misija, pogotovo ako nije ostalo puno vremena za pripremu, ali ipak – uz dobru organizaciju i Butik 13 nema razloga za brigu! Bilo da su u vašem stilu kratke haljine ili pak više volite duge haljine za maturu – pripremili smo vam raznoliku ponudu, pa odaberite model koji će zadovoljiti sve vaše kriterijume!

# Korset haljine – ako volite jednostavne, a glamurozne komade, jednobojna korset haljina za veliku maturu srcolikog dekoltea neka bude vaš izbor. Tu su pastelne, ali i intenzivne nijanse duge haljine, sa šlepom ili na preklop, a za koju god da se opredelite – budite sigurne da ćete izgledati poput prave dive!


# Duge haljine sa detaljima – ako tražite svedene svečane haljine za maturu koje imaju neki poseban detalj, možete odabrati haljinu golih leđa na kojima je ističe mašna, zatim ekstravagantniju haljinu sa peruškama, a tu je i romantična haljina koja prati liniju tela, a ukrašena je čipkanim cvetnim detaljima.


# Midi satenske haljine – pripijene uz telo i sa šlicem na sredini, ovako krojene haljine izazivaju oduševljenje svojom sofisticiranošću, a u zavisnosti od vaše želje i karaktera birajte između nebo plave, vatreno crvene ili petrolej nijanse.


# Maturske haljine otvorenih leđa – ako želite da budete suptilno zavodljive, odaberite haljinu koja otkriva leđa, a na kojima se ukrštaju i vezuju pertle. Za dodatnu dozu zavodljivosti pobrinuće se blagi volani na asimetričnoj haljini ili pak duboki šlic koji krasi crvenu haljinu.


# Haljine uz telo ukrašene cvetićima – sečene ispod grudi i golih leđa na kojima se prepliću cvetići, ovakvi modeli haljina pogodni su za različite svečanosti, a osim dugih, tu su i kratke haljine sa šlepom koji se skida, te ćete imati dve kombinacije u jednom komadu!


# Duge haljine sa šljokicama– za apsolutnu atrakivnost ovih modela zaslužan je sjaj poput zvezdane prašine, pa ćete se i vi u ovakvim haljinama osećati kao zvezda maturske večeri!


# Raskošne duge haljine – ako sanjate da izgledate poput prave princeze iz bajke, duge haljine sa 3D cvetićima, čipkom ili bogatim tilom učiniće da vam se bar na tren san ispuni.


# Haljine sa šlicem i golim leđima – graciozni modeli su oni koji suptilno otkrivaju vaše najbolje atribute, a u ovom slučaju to su duge noge i leđa. Odaberite ekskluzivnu haljinu čiji je zadnji deo naboran i oplemenjen tankim tračicama ili pak nešto debljim koje su ukrašene dodatno perlicama i mašnom.


# Nesvakidašnje kratke haljine – neobični krojevi i dezeni skrenuće pažnju na vas, pa tako možete da se opredelite za kratku balerina haljinu, malu crnu haljinu koja je prekrivena mrežicom, lila haljinu od tila sa bogatim volanima, crno-belu koktel haljinu na pruge, prozirnu haljinu ispod kolena sa cvetnim dezenom, a tu su i mnoge druge kratke haljine.


# Kratke haljine pripijene uz telo – odaberite tamniju ili svetliju varijantu mini haljine i dezen po svojoj želji, a ono što je sigurno jeste da će u ovakvim modelima haljina sve oči biti uprte u vas, a upravo to je ono što želite kada je proslava velike mature u pitanju.


S obzirom da matursko veče predstvalja važan događaj i doživljaj za ceo život, i odabiru svečane haljine za maturu treba da pristupite s posebnom pažnjom. Ugodite sebi i izgledajte ovog dana baš tako kako ste zamišljale, jer jednom je proslava velike mature! Naše ljubazne prodavačice će vas rado posavetovati i pomoći u odabiru svečane toalete - čekamo vas na tri lokacije u Beogradu.

Autor teksta: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2024 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory